Onderhoud

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Het onderhoud van uw tuin
Het onderhoud van uw tuin is de basis voor een tuinseizoen met veel groei en bloei plezier. Daarom is het belangrijk om in het voorjaar te beginnen met het snoeien van de tuin en dit vakkundig uit te laten voeren..
Het snoeien van o.a. heesters en bomen vereist de nodige vakkennis. Zo houden veel heesters op een of twee jarige leeftijd op met bloeien en vereisen deze dan ook de juiste behandeling. Ons bedrijf beschikt over vakbekwame hoveniers die het onderhoud van uw tuin op een vakkundige manier voor u uit voeren. Bij het onderhoud van uw tuin is de bemesting ook een belangrijk onderdeel.
Voorjaar: In het voorjaar kunt u beginnen met organische bemesten in korrelvorm voor zowel de borders als het gazon.

Bij het onderhoud van uw tuin is de bemesting ook een belangrijk onderdeel.
Voorjaar: In het voorjaar kunt u beginnen met organische bemesten in korrelvorm voor zowel de borders als het gazon.

Groeiseizoen: Gedurende het groeiseizoen de bemesting aanpassen, zo heeft een gazon meer mest nodig als bijvoorbeeld een border.

Najaar: In het najaar de najaarsbemesting niet vergeten, ook kalk bemesting kan dan worden uitgevoerd.

Het onderhoud van uw tuin kan ook door ons bedrijf worden uitgevoerd, dit kan voor eenmalig onderhoud bijvoorbeeld snoeien in het voorjaar of het knippen van een heg. Ook is er de mogelijkheid om uw tuin het gehele jaar door ons te laten onderhouden.

Ook voor het snoeien en vellen van grote bomen kunt u bij ons terecht deze werkzaamheden worden dan uitgevoerdt met een hoogwerker.

Dit kan voor zowel particuliere tuinen als voor bedrijven Neem voor vrijblijvend advies of een offerte eens kontakt op met ons bedrijf. U kunt ons bereiken via de infopagina – mail, maar natuurlijk mag u ons ook bellen.
_IGP2443boom zagen1boomzagen2

_IGP2510


Powered by http://wordpress.org/ and http://www.hqpremiumthemes.com/